Vacature Junior Grafisch designer UX/UI

 Mindgame

Vacature Junior Grafisch designer UX/UI

 Mindgame

Vacature Junior Grafisch designer UX/UI met affiniteit voor serious games

Over Mindgame

 

Mindgame is een bedrijf dat zich al 18 jaar bezighoudt met spel gebaseerde communicatie. We creëren effectieve interacties om gedragsverandering in organisaties te bevorderen, met behulp van spelmechanismen. Met een klein, professioneel team ontwikkelt Mindgame vanuit Amsterdam interactieve concepten waarmee organisaties hun doelstellingen kunnen bereiken. Onze kracht ligt in het bij elkaar brengen van content, design, interactie en techniek. Wij maken zowel online games als live games.

Mindgame levert maatwerk aan zowel grote als kleine bedrijven in Nederland, en daarbuiten. We koppelen de specifieke klantvraag aan de juiste game-interventie. Inmiddels hebben wij meer dan 400 Mindgames ontwikkeld voor uiteenlopende doelgroepen binnen deze bedrijven. Denk hierbij aan human resources, cyber security, training en opleiding, implementatie van cultuurverandering binnen organisaties.

De functie

 

Als Junior Grafisch designer, met specialisatie in UX/UI design, maak je deel uit van het projectteam. Daar ben je verantwoordelijk voor het uitdenken van de interacties en het uitwerken van de games. Deze kunnen zowel online of offline games zijn. Hierbij werk je nauw samen met ervaren projectmanagers, waaraan je ook rapporteert, een senior Grafisch ontwerper/Illustrator en niet te vergeten het technische team.

Je werkt aan projecten van kop tot staart. Doorgaans begint dat met een ruwe conceptschets dat vervolgens uitgewerkt wordt in een stijl binnen de wensen en kaders van de opdrachtgever. Je blijft in dit proces waken voor interactie en spelbeleving. Uiteindelijk lever je je design aan als assets bij het technische team. Die designs omvatten games, apps, websites, maar ook met enige regelmaat fysieke spel- en campagnematerialen.

Onze designs moeten passen bij de belevingswereld van de doelgroep, variëren van strak-zakelijk tot speels. Als ontwerper kun je je inleven in de grote diversiteit van verschillende doelgroepen en daar een passend design bij maken.

Wij zijn enthousiaste professionals met een passie voor games. Binnen ons dynamische team heeft iedereen zijn/haar eigen expertise, maar denken we samen in alle projecten mee. Iedereen de kans, om zijn/haar stempel te drukken op het werk dat Mindgame oplevert.

Je profiel

 

Ons ideale profiel ziet er zo uit:

  • Je hebt een relevante HBO-opleiding of aantoonbaar niveau en eventueel al werkervaring als designer opgedaan.
  • Je kunt uitstekend overweg met Adobe XD, Photoshop en Illustrator.
  • Je hebt enige basiskennis van InDesign en animatie
  • Je hebt uitstekende beheersing van Nederlands in woord en geschrift
  • Je kunt zelfstandig werken, bent creatief en veelzijdig.
  • Je bent nooit uitgeleerd
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent flexibel en collegiaal.
  • Je hebt affiniteit met games en spelelementen
  • Je bent bekend met Sketch en Figma

Herken jij jezelf in dit profiel?
Wij zijn zowel opzoek naar kandidaten met werkervaring als starters. Heb je interessante voorbeelden van eerder werk? Stuur deze dan zeker mee!

Wij bieden jou…

 

Een leuke creatieve baan binnen een gezellig maar professioneel bedrijf, waar een informele sfeer heerst. Je functie is veelzijdig, afwisselend en uitdagend. Daarin word je ondersteund door ons klein ervaren team dat jou veel kan bijleren. Jouw salaris zal in overeenstemming met je ervaring bepaald worden.

Interesse? Neem dan contact op met: Laurane Macquart, laurane@mindgame.nl of 020 34 187 07

CONTACT

 

Would you be interested in getting to know us?

We would like to hear from you.

 

info@mindgame.nl

 

Panamalaan 7A

1019 AS Amsterdam

020 341 87 07

 

 

 

CONTACT

Would you be interested in getting to know us?

info@mindgame.nl

Panamalaan 7A

1019 AS Amsterdam

020 341 87 07