Prijs van WOAH voor Animal Field Triage Protocol van ADE Foundation

 Mindgame

WOAH Beste Poster Award Mei 2023

 Mindgame

Mindgame ontwerpt de winnende poster voor World Organisation for Animal Health, Global Conference of Emergency Management in Parijs

 

PARIJS  – Tijdens de Global Conference on Emergency Medicine, georganiseerd door de World Organisation for Animal Health (WOAH), is de ADE Foundation bekroond met de prijs voor Beste Poster 2023. Een onafhankelijke jury evalueerde onze poster ‘Animal Field Triage Protocol for Livestock and Horses ‘caught in Disasters’ op acht thema’s, waaronder kwaliteit van het onderzoek en innovativiteit. Onze bijdrage werd als beste beoordeeld uit 28 inzendingen van academische onderzoekers over de hele wereld.

Onze aanwezigheid op de Global Conference on Emergency Medicine bood de gelegenheid om de onlangs afgeronde Animal Triage Training Game te presenteren aan een internationaal publiek. We zijn erg blij met de positieve feedback van de internationale afvaardigingen. We zijn verheugd te zien dat onze game beantwoordt aan de behoefte aan eenvoudig te gebruiken trainingsmateriaal om eerstehulpverleners voor te bereiden op incidenten met grote aantallen (dierlijke) slachtoffers.

We zijn vereerd met de duidelijke erkenning voor het onderzoek en de doelstellingen van de ADE Foundation. Het motiveert ons om de volgende stappen te zetten. Onze focus zal nu liggen op het publiceren van het afgeronde onderzoek van het Triage Protocol en de wereldwijde lancering van de Triage Game.

Voor meer informatie over de ADE foundation en de Animal Triage Training Game ga naar https://ade-foundation.com

CONTACT

 

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen?

We horen graag van je.

 

info@mindgame.nl

 

 Panamalaan 7A      

1019 AS Amsterdam

  020 341 87 07