HOE CREËER JE LEIDERSCHAP?

 Mindgame

HOE CREËER JE LEIDERSCHAP?

 Mindgame

Door serious games kun je effectief gebruik maken van de aanwezige practice leadership

 

Het mobiliseren van practice leadership kan op 2 manieren. Wij werken graag met ambassadeurs van de inhoud en met ambassadeurs van het belang van het onderwerp. De ambassadeurs van de inhoud zijn de mensen in je organisatie die meteen enthousiast beginnen te vertellen over hun expertise. Co-creatie games kunnen de kennis en kracht van deze practice leaders uitdragen. De game zorgt zo voor de vertaling van de inhoud naar de rest van de organisatie.

 

Ambassadeurs

 

Ambassadeurs van het belang hebben inhoudelijk niet alle kennis, maar weten wel over te brengen dat iets belangrijk is. Deze mensen worden aangesproken op hun expertise als manager: Hoe stimuleer ik mensen om zich te verdiepen in dit onderwerp, ook al is het niet hun primaire taak?  Onze practice leadership interventies geven antwoord op vragen als:

– “Hoe gebruik ik practice leaders effectief?”
– “Hoe creëer ik ambassadeurs?”
– “Hoe krijg ik de verandering in de genen?”

Door serious games kun je effectief gebruik maken van de aanwezige practice leadership. Zo hebben we met een grote farmaceut in een “Gamestorm” de nieuwe marketingstrategie binnen het salesteam kunnen activeren.

 

Interesse?

 

Benieuwd hoe wij kunnen helpen met practice leadership in jouw organisatie? Neem contact met ons op!

CONTACT

 

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen?

We horen graag van je.

 

info@mindgame.nl

 

 Panamalaan 7A      

1019 AS Amsterdam

  020 341 87 07