“IEDER PROJECT EEN EIGEN LOOK EN FEEL”

 Mindgame

“IEDER PROJECT EEN EIGEN LOOK EN FEEL”

 Mindgame

“Ik heb mijn droom nooit opgegeven; ik heb mijn portfolio verder uitgebreid en ontwikkeld” 

 

“Vanaf mijn 6de heb ik al interesse in games, maar de droom om van games mijn carrière te maken kwam pas aan het einde van mijn middelbare school. Toen speelde ik “Alone In The Dark”: een spel met fantastische muziek, een mooi uiterlijk en een goed verhaal. Dat inspireerde mij om de opleiding tot “Game Artist” te doen.  

Een baan vinden binnen dit vak gebied bleek een hele uitdaging. Ik verhuisde vanuit België naar Nederland omdat hier meer kansen zijn, maar ook hier bleek het lastig. Ik heb 3 jaar in de keuken gewerkt omdat ik geen passende baan kon vinden. Maar ik heb mijn droom nooit opgegeven; ik heb mijn portfolio verder uitgebreid en ontwikkeld en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Ik kon een maand stage lopen bij Mindgame en kreeg een baan aangeboden. Na 3.5 jaar ben ik hier nog steeds met veel plezier!

Ik heb inmiddels veel projecten gedaan bij Mindgame, maar vind de illustratieprojecten waar ik card blanche een eigen wereld mag ontwerpen het leukst. We hebben bijvoorbeeld The Plant Optimizer gemaakt; een project waar ik nog steeds erg blij mee ben. Natuurlijk moet deze eigen wereld wel aansluiten bij de filosofie van de opdrachtgever. Als dat goed lukt en de klant enthousiast reageert ben ik blij!

Ook na 3.5 jaar word ik nog altijd uitgedaagd om mijn stijlen uit te breiden en mezelf te ontwikkelen. Onze visuele stijl is de afgelopen 3 jaar ontzettend ontwikkeld, waardoor ieder project een eigen look en feel heeft. Dit zou ik in de toekomst ook graag voor entertainment games doen, zodat Mindgame serious gaming en entertainment gaming aanbiedt.”

CONTACT

 

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen?

We horen graag van je.

 

info@mindgame.nl

 

 Panamalaan 7A      

1019 AS Amsterdam

  020 341 87 07