“MINDGAME IS ONTWIKKELING”

 Mindgame

“MINDGAME IS ONTWIKKELING”

 Mindgame

Interview met Derek van Dongen, eigenaar van Mindgame

 

“Games zijn niet alleen leuk, ze zijn erg effectief. Medewerkers kunnen veel leren door het spelen van games. Het maakt onderwerpen laagdrempelig en toegankelijk, zodat kennisoverdracht beter gaat. Zelfs als het onderwerp minder spannend is.”, aldus Derek van Dongen.

Derek is eigenaar van Mindgame, een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van klantoplossingen in de vorm van serious games.

 

Ontwikkeling

 

Het hoofddoel is altijd de ontwikkeling van mensen. “Mindgame is ontwikkeling, zou je kunnen zeggen. Inmiddels hebben we sinds 2004 meer dan 350 verschillende games gemaakt.” Het bedrijf is daarmee in een gat in de markt gesprongen.

 

Divers en breed inzetbaar

 

In de loop der jaren is een zeer divers klantportfolio opgebouwd. “Wat we doen is breed inzetbaar. Zo hebben we een game ontworpen om de onboarding bij farmaceuten leuker te maken, hebben we een app ontwikkeld die je ook als Tinder van de banenmarkt zou kunnen omschrijven en een spel om het multichannel salesproces van een bedrijf te verbeteren. De uitdaging is vaak om het interessant en tegelijkertijd speels te houden voor medewerkers. Wil je weten hoe we dat doen? Bel ons, we denken graag mee.”

CONTACT

 

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen?

We horen graag van je.

 

info@mindgame.nl

 

 Panamalaan 7A      

1019 AS Amsterdam

  020 341 87 07