True Value Initiatives investeert in Mindgame

 Mindgame

True Value Initiatives investeert in Mindgame

 Mindgame

Persbericht

 

Mindgame (2004) ontwikkelt en implementeert serious gaming toepassingen voor zowel corporaties als publieke organisaties op directie- tot en met medewerker niveau. Belangrijke thema’s zijn Risk, Security, Inclusie, Gezondheid en Cultuur.

Met name de afgelopen 7 jaar zijn online- en andere digitale toepassingen onderdeel van het game-programma geworden.  Het verder ontwikkelen van continue-programma’s, waarbij de ontwikkeling van mensen en teams gedurende een langere periode zowel live als online via games ondersteund worden, vormt het speerpunt van Mindgame.

 True Value Initiatives partner Jan Rapmund: ‘Voor True Value Initiatives vormt Mindgame een aanvulling op ons portfolio in innovatieve, human capital gedreven, ondernemingen die organisaties ondersteunen bij transformatie en innovatie.’ Door samenwerking met onze portfoliobedrijven en met name Green Balloon, The Executive Network, Whyz en Mployee, kunnen wij nog beter geïntegreerde programma’s bieden.

 Mindgame directeur Derek van Dongen: ‘Serious gaming is een sterk groeiende methode om mensen en teams te helpen bij gedrags- en attitudeverandering. Organisaties realiseren zich dat het veranderen van mensen het grootste aandachtspunt bij transformatie is. Binnen spelsituaties zijn mensen maximaal veranderbereid, deze bereidheid beklijft.

 Mindgame is een van de marktleiders in serious gaming en wij voorzien, vooral via partnerships met consultancy- en trainingsorganisaties, een sterke groei in de komende jaren. De samenwerking met True Value Initiatives zal ons helpen hier vaart en diepte in aan te brengen.’

__________________

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over Mindgame (www.mindgame.eu), kunt u contact opnemen met Derek van Dongen: 06-20614483. Voor meer informatie over True Value Initiatives, kunt u contact opnemen met: Jan Rapmund:   06-53329953.

CONTACT

 

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen?

We horen graag van je.

 

info@mindgame.nl

 

 Panamalaan 7A      

1019 AS Amsterdam

  020 341 87 07